انواع غذاهایی که با خرما می توان درست کرد و انواع کارهایی که با رطب می توان انجام داد:
- استفاده از خرما در سالاد میوه
خرما می تواند یکی از بهترین افزودنی ها به سالاد میوه باشد، به ویژه زمانی که در کنار سیب و گردو، و یا قطعه هایی از نارگیل و پرتغال قرار بگیرد. به طور کلی ترکیب رطب با میوه های زمستانی جالب است.
- با خرما انرژی بگیرید
خرما دارای قند طبیعی است. این قند طبیعی سریع جذب بدن می شود. قبل و یا هنگام انجام حرکات ورزشی و بدنسازی خوردن رطب به دلیل وجود منابع گلوکوزی بسیار مفید است، به ویژه زمانی که بدن به احیای انرژی نیاز دارد.
- کره خرمایی
ترکیب خرما و سیبی که آرام پز شده می تواند تجربه ی جدیدی را برایتان رقم بزند که به آن کره خرمایی گفته می شود.
- استفاده از شیرینی طبیعی خرما
شما می توانید برای شیرین کردن کیک شکلاتی خود از شیرینی طبیعی رطب استفاده کنید.
- از تکه های آن روی کیک استفاده کنید
استفاده از تکه های خرما روی کیک به همراه قطعات موز طعم جدید را به ارمغان می آورد.
- با رطب خورش درست کنید.
به عنوان یک میوه دارای قدمت و سابقه بسیار طولانی در خاور میانه ، خرما از استفاده به عنوان دسر هم فراتر رفته و می تواند در خورش هم استفاده شود.
- با رطب تارت هم می توانید درست کنید.
- ۹۵/۰۱/۲۵