خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

  • ۰
  • ۰

انواع غذا با خرما

انواع غذاهایی که با خرما می توان درست کرد و انواع کارهایی که با رطب می توان انجام داد:

- استفاده از خرما در سالاد میوه

خرما می تواند یکی از بهترین افزودنی ها به سالاد میوه باشد، به ویژه زمانی که در کنار سیب و گردو، و یا قطعه هایی از نارگیل و پرتغال قرار بگیرد. به طور کلی ترکیب رطب با میوه های زمستانی جالب است.

- با خرما انرژی بگیرید

خرما دارای قند طبیعی است. این قند طبیعی سریع جذب بدن می شود. قبل و یا هنگام انجام حرکات ورزشی و بدنسازی خوردن رطب به دلیل وجود منابع گلوکوزی بسیار مفید است، به ویژه زمانی که بدن به احیای انرژی نیاز دارد.

- کره خرمایی

ترکیب خرما و سیبی که آرام پز شده می تواند تجربه ی جدیدی را برایتان رقم بزند که به آن کره خرمایی گفته می شود.

- استفاده از شیرینی طبیعی خرما

شما می توانید برای شیرین کردن کیک شکلاتی خود از شیرینی طبیعی رطب استفاده کنید.

- از تکه های آن روی کیک استفاده کنید

استفاده از تکه های خرما روی کیک به همراه قطعات موز طعم جدید را به ارمغان می آورد.

- با رطب خورش درست کنید.

به عنوان یک میوه دارای قدمت و سابقه بسیار طولانی در خاور میانه ، خرما از استفاده به عنوان دسر هم فراتر رفته و می تواند در خورش هم استفاده شود.

- با رطب تارت هم می توانید درست کنید.

  • ۹۵/۰۱/۲۵
  • زهرا مرزبان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی