خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

  • ۰
  • ۰

خرما قصب (زاهدی)

رقام مختلف خرمای خشک ایران بخصوص رقم قصب یا همان زاهدی در بازارهای داخلی و خارجی عرضه شد. 
ایران کشور چهار فصل در دل خود انواع و ارقام مختلفی از محصولات مهم کشاورزی را پرورش می دهد که تعداد زیادی از این محصولات جایگاه اول را از کیفیت در بازارهای بین المللی کسب نموده اند.
یکی از مهمترین محصولات باغی ایران ،خرما می باشد که جایگاه سوم ارزاوری خوشکبار ایران را از آن خود نموده اند.
از میان ارقام مختلف که در ایران رشد و نمو می یابند می توان یازده رقم را نام برد که جایگاه مناسبی در صادرات خوشکبار ایران را دارد.
یکی از مهمترین شاخص ها در صادرات این میوه دوام و ماندگاری و نحوه حمل و نقل و شرایط نگهداری خرما می باشد.
خرمای زاهدی که در مناطق جنوب به نام قصب شناخته می شود خرمایی خشک و با دوام و ماندگاری بالا می باشد.این میوه در مناطق خاور دور و حاشیه خلیج فارس دارای بازار مناسبی می باشد.
از نکات مهم در خرید و فروش این میوه توجه به بافت و رنگ این میوه می باشد به طوری که تفاوت بازارها از همین خصوصیات ناشی می شود.

  • ۹۵/۰۱/۲۱
  • زهرا مرزبان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی