خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

  • ۰
  • ۰

بسته بندی خرما

آخرین مرحله در فرآیند تولید خرما بسته بندی آن است که به منظور جلوگیری از آلودگی خرما و آفت زدن آن و سالم ماندن محصول هنگام جابجایی انجام می شود . بسته بندی خرما به دو صورت با هسته و بدون هسته صورت می گیرد .

بسته بندی خرمای با هسته

ابتدا خرماهای باهسته بررسی شده و محصولاتی که سایزهای غیر عادی دارند و یا طی فرآیندهای قبلی تولید خرما به آنها آسیب رسیده است جدا می شوند . پس از آن هر دسته از محصول با توجه به وزن مشخص شده به قسمت مربوطه جهت بسته بندی انتقال داده می شوند و داخل دستگاه بسته بندی خرما قرار می گیرند . از آنجا که داخل پلاستیک شفاف قابل رویت و مشتری پسند تر است اکثرا در بسته بندی خرما از پلاستیک شفاف استفاه می شود . خود بسته پلاستیکی داخل بسته کارتنی قرار می گیرد . مشخصات هر خرما نیز روی بسته کارتنی نوشته می شود .

بسته بندی خرما ی بدون هسته

خرماهایی که در مرحله قبلی جدا شدند و از نظر ظاهری دارای اشکال هستند و کیفیت کمتری دارند به صورت جداگانه به عنوان خرمای درجه دو و سه بسته بندی می شوند . معمولا این محصولات بدون هسته ارائه می شوند . 

  • ۹۵/۰۲/۱۳
  • زهرا مرزبان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی