خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

  • ۰
  • ۰

خرید خرما

از آنجا که خرما یکی از مواد غذایی پر مصرف (به ویژه در ماه رمضان) در سبد غذای هر ایرانی است نکاتی وجود دارند که هنگام خرید خرما باید به آنها توجه نمود .

 در هنگام خرید خرما می توان با توجه به طعم و رنگ آن به رسیده یا کال بودن آن پی برد . البته بیشتر خرماهایی که در بازار ایران یافت می شوند به صورت رسیده عرضه می شوند .  میزان کمی از این محصول نیز به صورت کال به فروش می رسد که طعم گس دارند و زرد رنگ و یا قرمز رنگ هستند .

  در هنگام خرید خرما ضمن توجه به اندازه و طعم و رنگ آن باید به سلامت بودن آن هم توجه شود تا آثار شکرک ، کرم خوردگی و امثالهم در آن مشهود نباشد .

  پس از خرید خرما در فصل تابستان و به طور کلی زمان هایی که هوا گرم است آن را در یخچال نگهداری کنید تا ترش نشود .

  نکته که پس از خرید باید به آن توجه شود نگهداری خرما است . سوالی که ممکن است برای بسیاری از مصرف کنندگان این میوه به وجود بیایید ، این است آیا خرما را حتما باید در یخچال نگهداری کرد ؟ در پاسخ باید گفت که خرما خشک را در بیرون یخچال هم می توان نگهداری کرد . اما خرما تازه و رطب در صورت نگهداری در خارج یخچال در مدت کوتاهی ترش می شود . پس بهتر است خرما تازه پس از خرید در یخچال گذاشته شود .

  • ۹۵/۰۱/۳۱
  • زهرا مرزبان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی