خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

خرما | رطب | انواع خرما | انواع رطب

معرفی انواع خرما و رطب

  • ۰
  • ۰

خرما چیست

میوه درخت نخل را در فارسی رایج نخل می نامند . در زبان انگلیسی به خرما Date یا Date Palm گفته می شود. نام علمی آن نیز Phoenix dactylifera است . نخل خرما جزو درختان گرمسیری به شمار می رود و به طور کلی در مناطق گرم و خشک بهتر رشد می کند . نخل خرما برای رسیدن میوه هایش به هوای گرم و دمای بالا نیاز دارد .

در کشورهای عربی و جنوب ایران از میوه خرما به عنوان یکی از غذاهای اصلی استفاده می شود . اما در اروپا و کشورهای غربی بیشتر از آن در کیک ها و دسرها و سالادها استفاده می شود .

دوران دوم زمین شناسی به عنوان زمان پیدایش خرما معرفی می شود . خاستگاه باستانی خرما به صورت دقیق مشخص نیست ، اما گفته می شود که نخل های آن از زمان های دوربین رودهای بزرگ فرات و نیل به وفور وجود داشته است . عده ای نیز احتمال می دهند که خرما ابتدا در مصر و عراق کنونی وجود داشته است و از آنجا به سایر نقاط انتقال یافته و کشت شده است . در مورد اروپا مساله مشخص است ، اعراب خرما را به اسپانیا انتقال دادند .

  • ۹۵/۰۱/۳۱
  • زهرا مرزبان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی